Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Marionettdocka

Trådarna lossnar
mina ben rör sig själv,
knäna knixar,
huvudet ser förvånat ut,
jag kan leva
själv!




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-25 07:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra