Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trampar på något kärleksfullt...

Andas lättare och forsätter ritten. Till sist sitter hon av och och tänker på sig själv.

Du glimmar och natten fortgår, du skaver inte längre mot mig.
Belysningen så ovanligt intensiv att jag blir yr.
Jag är redo för det jag förtjänar. Kyss mig

Skaren som var innan brast under fötter, tror sannerligen , det hela var en febrig , hallunication ... ändstation
Fotsdjup fast i lera av snabba förflyttningar och trumeld.
Djupdyker i formler av mekanik, moral, etik

Det värker i sprickorna och du når långt... Långt utanför fantasien...
Spratt Brutna ben känns i mitt inre och jag fylls av längtan
Din måne lyser evigt, över förnyelse och evighet, blixtgator, och förflyttningar
Av tro röd som får mig i båge.

Solen smälter under frosten och dropparna gnistrar under barren
Ljumt och skönt i luften. Och allt måste detonera för solskenet


Pärlor från pannan kommer du och torkar varsamt bort
Jag tittar på mig själv från 1a bänk i egen njutfull bestörtning
Rycker till och väntar på svar...inget kvar...

- Ojoj

Utanför i kronans regn står en själ med weekend av dröm. Och rosen bukett med visit kort. Vad blir svar av dag?

Du njuter av klangen av min aftonurringning som baggar dig till åtrå och värme

Champagne galopp....

Inget stopp...

Med längtans fulla blickar mot dig...




Fri vers av Songbird VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-02-25 20:35



Bookmark and Share


    lory
underbara ord
2012-02-27

    ej medlem längre
härligt vackert rör du dig med orden....
2012-02-26

  LenaJohansson VIP
härlig
2012-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP