Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven främst för att jag ville använda ordet \"patetisk\", men nu när jag ser på den så vet jag faktiskt varför jag skrev den. Och det är hemligt.


Ny Spegel (Bara Jag)

Minns jag verkligen hur du såg ut
När du kramade och sa att det var slut

Kan jag verkligen krama dig igen
Efter du avfärdade min kärlek som ett
Patetiskt skämt

Vill du verkligen minnas mig idag
När du lever ett nytt liv och är glad

Det måste vara jobbigt att träffa mig igen
Efter dagen du avfärdade mig som ett
Patetiskt skämt

Titta där är du ju gamle vän kalla kinden
Du som har lagt våra minnen på vinden
Som om jag vore ett enda tråkigt kapitel
I ditt långa meningslösa och utan tvivel
Patetiska liv

Det är jag inte tro mig nu
Jag var precis som du

Jag var utan tvekan det bästa som hänt
Och jag är absolut den bästa du känt
Och du var ett enda sömnigt kapitel
I mitt långa händelserika och utan tvivel
Perfekta liv




Fri vers av Bravorion
Läst 333 gånger
Publicerad 2006-01-25 09:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bravorion
Bravorion