Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Dig Från Mig, igen.


Solnedgångsförälskad II

Jag vaknar bredvid dig stilla
Berget är bara varmt där vi är
Lägger mig på sidan ser på dig
Du sover så stilla och vackert

Solen går upp mitt levande ljus
Nyanser över din hud förskönar
Mina ögon tåras över min kärlek
Du är det bästa som hänt mig

Du vaknar efter en kort oändlighet
Jag ler mjukt och smeker dig över kinden
Du rodnar med ett sött leende
Himlar med dina vackra ögon

Ditt hår är underbart och doftar
Mina fingertoppar älskar din rygg
Och du behöver inte gå upp än
Du får sova en stund till min safir




Fri vers av Bravorion
Läst 366 gånger
Publicerad 2006-01-25 09:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bravorion
Bravorion