Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bundna

 

Bandet som binder

oss tillsammans för alltid

är visst bara blod




Bunden vers (Haiku) av Paulina LH VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-01-25 10:02



Bookmark and Share


  rebecca d VIP
*tänker*..släkten eller smärtan...??
2006-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Paulina LH
Paulina LH VIP