Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färden som inte har något namn

Du är så vacker när du går, inget tas för givet
Detta är en del av livet


Tiden går så fort
Igår.. då..sa mig så mycket om det vi är
Ditt öppnande av en ny Port
Sanningen.. Sannerligen lever,
men undrar i stund vad jag lär?

Förväntan i dina ögon
när du skall ut på äventyr
Min älskade vi syns igen
när dagen åter gryr

Pirrande magar o hoppande skutt
Vi skrattar så magen hoppar åt Pelle Plutt
Flygelns vackra klingande toner
Fjärils Svärmande Vingslag i miljoner
Jag står alltid kvar, med förseglad mun
Nu är din stund, vårt glittrande hav..nav

Hela himmelen finns i din värld
Lycka till på din färd

Ibland är det så hjärtskärande svårt att släppa handen
Vill hålla innerligt hårt den varmaste famnen

Märkligt, jag är endå så nöjd och ovanligt lugn
Känner en annan kommande tid av stund

Du är så nära mig endå
Så mycket kan mitt hjärta alltid förstå

Älskade även om du går iväg och är som solen
Våra leende ögon talar bara vårat språk
..gå..åk..gå..åk...stanna.
Du får min energi när vägen inte bär
I stegen bakom framför är du alltid här

Ingen är så Juflig som du
Glädjen du skänker helar
Känslan jag vidare delar

Jag vaknar nu i min dag omsluter återigen för att ge dig mina breda vingar
Omsluter dig var dag till dag tanke svag
Det mesta som saknats tycks i stunden få svar

Det gör ont när vi klipper våra första funna band
Men du har evigt min kärlek, min varma hand





Det har tagit så lång tid



Egentligen hela mitt liv.















Fri vers av Songbird VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-02-27 11:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP