Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÅNGEST

Rädd
Ensam
Osäker

Hur kunde det hända

Förtvivlad
Förvirrad
Förstår inte

Gömmer mig
Ensam
I ett hörn


Gömmer mig
För allt
För dig
För mig själv


Att vara rädd
För mig själv
Gör mig
Helt förstörd

Hur kunde det hända

Ångesten
Förtär mig
Inifrån
Förändrar mig
Tills jag inte är jag

Smärta
Blodet rinner
Längs min hand

Känner
Inte igen mig själv

Minnen
Dofter
Din doft

Tar mig tillbaka
Bara för en sekund
Är du min igen

Skakar
Fryser
Kallsvettig

Smärta
Stramar över min hand
Blodet som en färgglad rand

Smärta
I mitt bröst
Som en sten

Sänker mig
Bedövar mig
Behöver dig


Det enda jag vet
Jag skulle hellre dö än att skada dig




Fri vers av Insanum
Läst 456 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-02-27 12:00



Bookmark and Share


  Doptera
"bedövar mig
behöver dig"

aj i hjärtat

skitfint
2012-02-29
  > Nästa text
< Föregående

Insanum
Insanum

Senast publicerade
Livet och döden
ÅNGEST
* Se alla