Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Även om mina tankar inte har klarhet och kontroll..

Så har jag det.




Fri vers av Songbird VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-02-27 11:51



Bookmark and Share


  aol
ja man gör ett och tänker ett tredje men lite kontroll finns kvar, ler,
2012-03-17

    lory
precis..klart du har kontroll över dina okontrollerade tankar..ler jättebra
2012-02-27
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP