Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text jag skrev utifrån en känsla jag länge gömt mig från.


Vän och Far

Jag är så arg på mig och mitt liv. Så arg att jag kokar innefrån.
För denna ilska inom mig kokar mig innefrpn
Skapar ett slags sken av rött prickigt fält av instängda vibrationer som ska ut!
Men jag håller igen käften för at... FAN vet ja!?

Nu ska dom ut!
HElvetteets jävla skit
Alla dåliga människor som stört mitt liv
Jävla helvette
Fan ta er å era jävligt idiotiska tankar om livet
och er dåliga förmåga att handskas med mig och min kärlek till världen.

Inte kärlek utan en jävla massa slit helt i jävla onödan.
Det finns inga arga ord jag vill skriva för att förklara
Dessa arga meningar som ska ut!
Ut å visa er vartfan ni gjort fel
Mot mig

Men mitt fel var att aldrig bli arg
När du inte ger mig den kärlek som jag så gärna vill se.





Du var mig alltid en bra far
En som alla vill ha
En att se upp till
en att lska
en att leva för
Jag skulle göra vad som helst för dig
jag sulle dö för dig och din kärlek

En dag så dog du
En dag försvann du
Jag minns den inte
Det var som den aldrig fanns
som att jag aldrig förstod att du gått
Men nu, tolv år efter ditt uppdrag inser jag att du alltid vandrat din väg
För dig och de du ansett vara rätt sak att leva för

En tid efter dog du
och det var den enda tåren jag släppt
Aldrig har jag varit så ledsen så som den tåren rann
Aldrig har jag en sån hemsk stund i mitt liv levat
Den gången insåg jag att jag aldrig skulle få se dig, höra dig
men framför allt känna din lukt och närhet
Det var då, jag fällde denna tår

Jag förstod aldrig att du var vid liv igen,
inte förens sex år efter din återkomst

Den far jag kände
Aldrig mer återfinns han

Den dag jag könde
Aldrig gråta som han

Men jag inser nu att den far jag alltid behövt
Att han alltid funnits
Alltid vid min sida
Alltid i min själ funnits
för att rådslå mig på mina äventyr

Jag är klar med lögner och klar med svek
Du är äntligen i mig,
medveten om det gör mig skör
När du dör så som du redan gjort
Finns du, som du alltid gjort, hemma hos mig
i mitt hjärta

Jag älskar dig, Far

Joseph




Fri vers av Joseph Johannes
Läst 107 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-27 23:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joseph Johannes