Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärleken är starkare än allt det andra.


Vi behöver kärlek!

Kärleken kommer smygande portionsvis
den tar små, trevande steg på minerad mark

För den som bränt sig skyr elden
därför blir det svårt att älska någon
som är rädd för kärleken

Allt han vill är att älska
men han minns fortfarande
hur smärtsamt det är att gå sönder inuti
därför blir kärleken så svår

Men kärlekens kraft
är lika stor
som när en blomma forcerar asfalten
reser sig och slår ut....




Fri vers av mickech
Läst 258 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2012-02-28 11:49



Bookmark and Share


    lory
fin text,min religion är kärlek..kram
2012-03-06

  Fredrik P. VIP
en mycket kärleksfull
förklaring till livet som
jag tycker om.
2012-03-05

  Pirjo VIP
åtta gånger bränt på en och samma kärlek ..då börjar det likna något...som tips..
2012-02-28

    ej medlem längre
Välkommen tillbaka! Har saknat dina finstämda vackra dikter.
Den här är skör och mild och mycket vacker!
2012-02-28
  > Nästa text
< Föregående

mickech
mickech