Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljuvlig stämma


Du öppnar munnen

och din ljuvliga stämma

säger Bla bla bla




Bunden vers (Haiku) av Paulina LH VIP
Läst 351 gånger
Publicerad 2006-01-25 14:38



Bookmark and Share


  Daniel_78 VIP
hahaha kul faktiskt
2006-01-25

  Christer VIP
smått sorglig kortis med en skön komisk underton.
2006-01-25
  > Nästa text
< Föregående

Paulina LH
Paulina LH VIP