Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Joh. 5:12 "Den som har Sonen (JESUS) han har livet; den som inte har Guds Son, han har inte livet"


BRYT UPP!

från livsfärden utan

JESUS! medan

tid ännu

är!


Den blir Din eviga

undergång!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 139 gånger
Publicerad 2012-02-29 09:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld