Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Existens

Viskar vita fåglar,


Slätter av liv,

kom.


Vi springer mot fallande sol,

trampar i fjädrar.


Omfamnad av,

vår rymd,

blickar mot.


Fallande stjärna,

kastar ljus, singlar ner,

över okänd,

himlakropp.


Står vi nakna , tittande upp,

vi är så små,

ögon speglar, en värld,


Ett rullande klot, i min hand,

håller den formad,

svävar runt,

det är vår,

existens.




Övriga genrer av Sjömannen
Läst 240 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-29 14:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sjömannen