Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Ljudlöst

Ljudlöst öppnar sig

några kronblad i sänder

tills ditt skratt blommar




Bunden vers (Haiku) av Eva Helene VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-02-29 14:55



Bookmark and Share


  Anya VIP
Mycket fint med ord och bild, Gillar särskilt slutstrofen:
tills ditt skratt blommar
2012-03-13

  Bibbi VIP
Ljuvligt.
2012-03-07

  Linda CH VIP
Vårpoesi av högsta rang!
2012-03-05

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Ljuvligt vackra och blommande rader. =)
2012-03-01

    Birgersdotter VIP
Mysigt fin
2012-03-01

    ej medlem längre
Bara så fin
/tills ditt skratt blommar/

och så denna vackra bild därtill!
2012-02-29

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ljuvliga toner!
************
2012-02-29

  anits VIP
Din fina haiku andas vår, den vackra bilden
får mig att längta tills jag ser den första
krokusen i min rabatt
2012-02-29
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP