Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslor i testläge

Det värsta brott en person kan begå är att inte tillåta sig själv att vara lycklig.

Idag begick jag mentalt självmord.
När jag sade att det var bra ljög jag;
Det var bara känslorna som var i testläge, ingenting annat.

När det är helt omöjligt att ta tag i sig själv, försöka leta sig in i framtiden och berätta att:
Det är såhär det blir.
Och veta att det bara är nu jag kan avbryta det.
Men om det inte går nu, hur skulle det då kunna gå sedan?

Det kommer inte gå.
Och därför kan det vara lika bra att allting får ta slut nu.

För jag kommer inte vara lycklig igen.
Kommer inte tillåta mig själv.

Jag har blivit straffad tillräckligt och det räcker nu.




Fri vers av President John
Läst 173 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-29 22:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

President John