Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Orden kom imorse


Det droppar

Det droppar -
från taket

Det droppar -
från dagsmejan

Det droppar -
från min näsa

Det droppar -
från mina blöta
raggsockor

Det droppar -
från våren

Det droppar -
från droppar
som droppar

Det droppar -
från det mesta
denna tid
då det är vårvintern
som nu tar vid

Det droppar -
från och till
säga nu är
våren här är
något som vi vill

120301




Fri vers av sajo
Läst 131 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-01 07:46



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Och här är det inte ens en sten som ska urholkas. Så oddsen är goda.
2012-03-01
  > Nästa text
< Föregående

sajo