Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett försök att skriva om ett slags misslyckande, pga scenskräck. Är inte lika rädd för att prata inför folk längre, de va värre förut. Och de är de jag skriver om


- scenskräck - Så slutade sagan

Scenario
som skulle spegla sanningen

..Sanningarnas spel
skulle synas..

Slutsatser
skulle sättas samman

..Scenskräcken
sätter stopp..

Samlingen stirrar
Skoningslöst

Skammen..
skamset stå stilla
skamset sedan springa

Skulle skapa succé..
Succén sprack
Slog slint

Spillrorna slängs

... Så slutade sagan.




Fri vers av T.R.
Läst 369 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-04-04 14:29



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Thessaloniki, min vän.
Jag har aldrig haft det där problemet. Snarare tvärtom. Men jag beklagar att det blev så där. Än har dock inte alla tåg gått.
2012-04-04
  > Nästa text
< Föregående

T.R.