Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I närvaron dubbeleggad av färgen röd

Som en helig Antonius eld med epedemi som följd amputerar jag en av de pulserade röda färgerna

Men med kärleksför..åd...d.. drabbas ingen fattig här inte
Giftet når ej då hon lagrat i år

Med ett vitt vridet horn i pannan står jag blott för det ena. Solen vakar min aura.
Och du vilar ömt med ditt vackra huvud nära mitt varma sköte när jag inte galopperar bort..

Reser mig på fyra...alltid... Inte längre än så när faktum är ett
Så gudomligt bitterljuvt kommer vår med mild ljummen vind i hår

Jag känner mig som om vore jag utan land och borde befästa mark,
märk väl min...min...mark grönskar sagolikt lika vackert som majolikans skärvor i min varma hand, i din en tistel...

Svårast nöt att knäcka av dem alla...men försök. Jag ger dig enhörningen och epedemien.

Timme ut och timme in
Vad tänker du nu.. du..

I din själsliga läcka finner du mig
En rodnad på din kind
Jag måste vara schhh...Och inget säga

I närvaro av frånvaro, märkligt betingad korrenspondans

Jaha..( tänker) så ni dansar ni med..så..men så..för mig då...förför..det vill säga

Slicka o kyss ömsom varsamt min hals, mina nyckel ben, andas på mina bröst med mjuk tunga runt det hårda. Ta emot min flämtning vid din handled som ligger vid min mun. Lås upp alla låsta cirklar som vill virvla och öppnas i en extatisk stund till sömn denna gång, för tröttheten är överhängande när solljuset vackert silar in på mitt hår, över min kropp.. Varmt och skönt. Så kom det trots allt som pågår...

Leendet, jag älskar när jag känner att det drar i mungiporna så där utan anledning
När dagen tar form




I närvaron andtappad
I närvaron fullblods röd
I närvaron ögonblank
I närvaron tankfull
I närvaron tom
I närvaron nyfiken
I närvaron kärleksexploderande

Timme ut och timme in
Vad tänker du nu.. du..




Fri vers av Songbird VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2012-03-03 07:39



Bookmark and Share


    lory
nice my friend...
2012-03-16

  Nio
Fylligt. och mycket av det goda.
2012-03-03

  LenaJohansson VIP
fint diktat
2012-03-03

  Peter Stjerngrim VIP
Från en enhörning till en annan
- Tack för ännu ett underbart flöde
vilket blott befäster och förstärker
denna enhörnings öde ...
... att sakna
det där med att få vakna
tillsammans med en annan enhörning
vid sin sida ...
Kanske om jag somnar om igen
vi möts i drömmarnas sagolika riken
Ty drömma är ju i alla fall tillåtet, eller hur min vän?
2012-03-03

    ej medlem längre
Se, huru mötet mellan Honom och Henne fullbordar Livet

Underbar hyllning till detta

Tack!
2012-03-03

    ej medlem längre
Jag tänker att detta var en otroligt skön dikt.
2012-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP