Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bhajans ljuder till tusen vackra namn

I närvaron är rödaste själ full av
liv,energi och kreativitet

Doft av saffran, kärlek, ljus, tro och sorg
Blom Färger från värld kring Ram av bild
Blick där så öm och mild

Branden i huset lyser inte förrän elden gått ur

Ditt ris i mun Och mynt i hand
Blommor till ditt vackra land
Själens odödlighet. Bhagavad Gita med en lugnande hand

Käraste syster din sorgfyllda ögons land
Flätade
Min hand
Din hand

Allt i din tro
Min osömn
Kramar dig
Klappandes
Nattlång
Lugn o ro

Barnens oförstående
Frågande stund
Inväntar nattlig
Substitut för John Blund


Kyss på panna, lilla.. lilla..älskade vackra vän


Men Didi..när kommer pappa hem..?




Fri vers av Songbird VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-03-02 22:29



Bookmark and Share


  Delilah Juno VIP
Exotiskt på nåt sätt
2012-03-02

    ej medlem längre
Och så det där slutet...kronan på verket!!!
2012-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP