Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

....

Du lär aldrig förstå vad du har gjort med mig,
hur hårt du faktiskt sårade mig, dag in och dag ut kände jag tårarna som sved, det sved som om det var eld i ögonen på mig.
Du lär aldrig förstå,
förstå vad du faktiskt har gjort med mig.

Ett brustet hjärta går inte att laga med ordet ''förlåt''.
Det går inte, det går inte heller att laga ett brustet hjärta med karlssons klister, eller i filmer kanske det går.
Men detta är ingen film, detta är verkligheten vi pratar om.
Men ett brustet hjärta går inte att laga med ordet ''förlåt''.
Det bara är så.

Du kan inte komma och gå som du vill, för då är det lika med adjö.




Fri vers (Fri form) av Martina Magnusson
Läst 133 gånger
Publicerad 2012-03-03 00:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Martina Magnusson