Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så som du är mot mig, är jag mot dig, men jag kommer Aldrig sjunka till din nivå!

KARMA




Fri vers (Fri form) av Martina Magnusson
Läst 323 gånger
Publicerad 2012-05-13 16:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Martina Magnusson