Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ögonkast kan verkligen förändra mycket...


Orörda lingon blir sällan någon sylt

Ord, kom till mig
Beskriv
Bevittna
Det märkliga för bara
Nio och en dagar sedan

Ord, sätt er på
Backen
På att
Det märkliga för bara
Nio och en dagar sedan

Ord, ni saknas
När jag
Kan-inte-fattar
Det märkliga för bara
Nio och en dagar sedan

Ord, berätta
Bekräfta
Vill minnas
Det märkliga för redan
Nio och en dagar sedan

Ord, hjälp mig
Förstå
Konstatera
Det märkliga för redan
Nio och en dagar sedan

Ord, ni kan inte
Kokar
Längtar
Efter det märkliga som skedde för redan
Nio och en dagar sedan




Fri vers av Novak
Läst 286 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-03-03 01:14



Bookmark and Share


  ExtraordinaryMe
Tror jag tycks mig veta vad detta handlar om, sys...
2012-03-04

  Nanna X
gillar minimalismen!
2012-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Novak
Novak