Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Två av Tre Ord

Sotets svarta galler
Klösta av strykarvargars desperation
Jag glöder

Fenix går ner i brygga
Slickar fjäderdräkt

Eldfnyk
Gnistra, du Fenix, gnistra
Czarna Madonna

Lägrens
Eldar
Är lägrade

Månen går på sparlåga
Fenix flammar
Eris triumferar




Fri vers av Novak
Läst 237 gånger
Publicerad 2014-04-15 17:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Novak
Novak