Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Omfamna

Tillkortakommande
brist
svaghet
misslyckande


 


och sanningen är
lika sann som mörk

jag tänker på flykt varje dag.




Fri vers (Fri form) av Niclas Petersson VIP
Läst 480 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2012-03-03 14:25



Bookmark and Share


  Dufvenberg
Igenkänningsfaktor hög.
2012-05-24

    Tea Alex
Det är svårt att fly ifrån sig själv. Själv försöker jag fly från en besvärlig självbild.
2012-03-28

  Linda CH VIP
Vädjande, naket och starkt!
2012-03-15

    ej medlem längre
Svart självrannsakan....du berör med dina ord....starkt.
2012-03-14

    ej medlem längre
Välkommen till den verkliga verkligheten;)
Du omfamnar allas våra hemliga försök att
Bortse från faktum!

Läs/tänkvärd text a la Nicklas P
2012-03-12

  Ninananonia VIP
Berör...
2012-03-06

    ADI Nehlin
fin..känner igen känslan
2012-03-04

  L I V
Oj den här hittade jag många bottnar i. Så få ord som inkluderar så många nyanser. SÅ att någon frågade var kan man rymma och jag är benägen att fråga samma sak.

Tänker också på det här med L I V....och allt som ska ingå i begreppet LIV...hm...Ja tänkvärda rader som fick mina grå att börja arbeta...
Snyggt
2012-03-04

  LenaJohansson VIP
mkt bra
2012-03-04

    ej medlem längre
Bra! Stark!
2012-03-04

  Maiah VIP
bra diktat...
2012-03-03

  Magica VIP
Känslan av desperation tar sig rätt in i mig! Känner igen mig så väl. Bra skrivet!
Just i de stunderna räcker det om än tillfälligt att bara bli omfamnad...
Bokmärke.
2012-03-03

  Christine Sabel
vart kan man fly?
2012-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Niclas Petersson
Niclas Petersson VIP