Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Subjektifiering

Spelat roller
jag var ett objekt
levt som ett objekt
sett andra som objekt
ihåligt, tomt
av ett fräsigt yttre.
Ändrar mig till subjekt.

Jag är Jag!




Fri vers (Prosapoesi) av Shifra
Läst 262 gånger
Publicerad 2012-03-03 21:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shifra