Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad hjälper det en Människa om hon vinner hela världen, det förgängliga

men förlorar sin själ:

det eviga.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 126 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-04 08:21



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
bra svar ! Ja, du skriver mycket och det mesta är från din egna penna, men i detta fallet så tycker jag, utan att vara bibelexpert, att citatet är ganska ordagrant från bibeln. Jag kan tycka ändå att det är bra att du nämner det, för det är ett bra citat !
2012-03-06

    Sven-Erik Sköld
Avgör själv. Mvh S-E
2012-03-05

  Anders Nordlander VIP
tagit ur bibeln???????????
2012-03-05

    Sven-Erik Sköld
Vad betyder tre utropstecken? Mvh S-E
2012-03-05

  Anders Nordlander VIP
det här har inte du författat!!!
2012-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld