Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trådar som vävs samman

Trådar vävs samman
åt alla dess olika håll
olika kanter
trådar som leder åt ett håll
leder till ett annat
En ledning som tänder
Leder den som släcker
Där emellan en lina som tänjs
sträcks
Som stundom är slak och otämjbar
Trådar vävs samman mellan pol till pol
norr söder
öst och väst
Trådar vävs samman
mellan ett jag och ett du
I detta här
i detta nu

ⒸText: Lena M Janson




Fri vers av Lena M Janson "Lenjangel"
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-04 10:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lena M Janson "Lenjangel"