Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan man vara förälskad i en kvinna utan att vara sexuellt attraherad?

 

 

Jo det är möjligt, jag är det.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-03-04 20:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja visst kan det vara så!
2012-03-04

  Mats Henricson
Jomenvisst !
2012-03-04

  Anders Nordlander VIP
jajamen
2012-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP