Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Denna undergång

Om det var lugnare
Skulle jag bli uttråkad

Men denna karusell
Får mig bara att vilja stoppa tiden

Kameran ligger långt borta
Och känslorna ligger överallt

Att orka plocka upp alla bitar
Finns inte alls

Att bara andas
Känns tungt ibland

Tur som jag har
Så finns du som samlar ihop mig igen

Men denna undergång som byggs upp
Är inte så långt ifrån just nu




Fri vers av Nålen i höstacken
Läst 124 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-04 20:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nålen i höstacken
Nålen i höstacken