Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ålderstecken

Jag drömde jag sprang
på den bortersta ängen
darrgräsvind - daggkåpa
Jag vaknade - hörde
korridorens stödstrumpesteg


Gamla ben trötta
åderbrocksbroderade
Sömnadssätt: froststygn




Fri vers av ingam
Läst 59 gånger
Publicerad 2012-03-04 22:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ingam