Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NORRBOTTEN

Tunga Norrbotten;

med malm och skog


med tjärnar

och älvar


med myrmark

och ängar


med midnattssol

och vintersnö


med norrsken

och stjärnenätter


med kobbar

och havsvikar


med forsar

och sel


med berg

och fjäll


med det karga,

rättframma folket


Tunga Norrbotten

du lockar mig!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 172 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-03-05 08:47



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Bra skildrat
2012-03-09

  zallander
bra sven!
2012-03-09

  Mats Henricson
Bokmärkte av rent "nationellt-nostalgiska" skäl, SKA åka upp innan kistlocket slår igen (49 år sedan !)
2012-03-05

  Mats Henricson
Stark igenkänning från en gammal Bodensare ! BRA !
2012-03-05

    ej medlem längre
Det var riktigt fint! Hälsar en norrbottning....
2012-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld