Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Guds Ord: "Då kom Guds befallning till Johannes, Sakarias son i öknen. Och han gick åstad.."


EN MAN SÄND AV GUD

betyder mer

än tusen

män


framröstade av

varandra.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 105 gånger
Publicerad 2012-03-05 08:55



Bookmark and Share


    Sven-Erik Sköld
Joh. 1:6 "En man uppträdde, sänd av Gud, hans namn var Johannes"
2012-03-06

  Anders Nordlander VIP
Jesus är väl den ende som varit sänd av Gud, vad jag vet!
2012-03-06

    maija tuori
Sant !
2012-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld