Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack Stina du gjorde mig glad på min födelsedag


Kortet

Kortet

med färgglada

tulpaner och

så vackra blad

det gör mig glad.

Tulpankortet

står nu på mitt vardagsrumsbord

med dina grattisord

120302




Fri vers av sajo
Läst 133 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-05 08:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Grattis i efterskott Sajo!
2012-03-06
  > Nästa text
< Föregående

sajo