Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag vet inte.. kommentera gärna


oroväckande beteende



jag letar fel
för jag vill inte upptäcka
att du är felfri
skrapar man på ytan,
känner man under dammet,
så måste man hitta
något fel

men du är perfekt
och jag blir
konfliktfylld
eller
irriterad
eller bara
skitförbannad

fysionomi;
fasad men,
du är inte komplicerad
och ändå inte torftig
eller simpel
och du väcker oroväckande beteende
i mig






Fri vers av starfire
Läst 552 gånger
Publicerad 2006-01-25 22:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

starfire
starfire

Mina favoriter
rundgång