Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sekunder...

Om du säger något en sekund,
men menar något helt annat nästa sekund.
Vad ska jag egentligen tro den tredje sekunden?

För om du är osäker på vad du känner,
så lär det inte vara mig du väljer.




Fri vers (Fri form) av Martina Magnusson
Läst 162 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-05 19:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Martina Magnusson