Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... bara en, eller flera tankar om ångermanland


Ångermanland

Vad då Ångermanland?!
IT MAKES... NO SENSE! (spansk dialekt.. Tack)
Altså.. någon, förmodligen har han stort skägg och en konstig liten mössa på sig, har altså upptäckt en stor landyta som inte har något namn...

- Ångermanland, säger han med en ganska så nasal röst.

Altså halå? DINGDING?!! Är du dum i huvudet?!
Varför in i helvette döper man något till Ångermanland?! För att man ångrar sig så fort man satt sin fot där?!
För att det är det mest manodepresiva stället på hela jorden?!
VARFÖR?!!!

Eller okej, okej jag kanske kan leva med att det heter Ångermanland. Men det känns inte bra... det blir liksom inte samma känsla som att åka in i t.ex. Götaland..

- Ja men har du sett Berit. Han där heter Göte.
Det har en logisk förklaring!!!!

Men det är ju knappast som om:
- Ja där du Berit, Där ser du en snubbe som ångrar sig...
.........JA FÖR ATT HAN VAR TVUNGEN ATT DÖPA SKITEN TILL ÅNGERMANLAND!!!!!!!!

Vad hade killen tänkt ha för skysst slogan?
\"Kom hit.. och du kommer ångra dig\"..

?!

Dom där Gubbarna med stort skägg och konstiga mössor kan inte ha jobbat inom PR särskilt länge iaf...

Nej jag köper det inte...
Gubbarna med stort skägg och konstiga mössor.. det är något lurt med dom... frågan är bara vad det luriga är?...

Men det får vi ta och disskutera någon annan gång.. nu ska jag gå och hata Ångermanland lite mer..

Fan.




Fri vers av xstoffex
Läst 288 gånger
Publicerad 2006-01-25 23:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

xstoffex
xstoffex