Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färger av kärlek

 

 

Livets regn faller fritt

i ljuset av stillhetens tidlösa flamma

Regnbågens färger lyser vackert klara

i det kärleksfulla underbara




Fri vers av Nils Teodor VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-03-05 21:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nils Teodor
Nils Teodor VIP