Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kallt kallt kallt


Jag smekte dina
kalla fötter för hårt och
fick kalla handen




Bunden vers (Haiku) av Paulina LH VIP
Läst 349 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-01-25 23:29



Bookmark and Share


  aol
ler, kul haiku
2013-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Paulina LH
Paulina LH VIP