Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cupcakes. Det är gott, med cupcakes.

hon doftar alltid blomma
hon tiger om sina andra ligg, men smeker dig världsvant
kvinnligt

hon tar den i tvåan
och deepthroatar "den" sen
hon kan allt om fotboll och film

hennes underliv har alltid en naturlig balans
hennes känsloliv
har alltid en naturlig
balans

hon skrattar på rätt ställen
och sväljer din sats
kvinnligt

hon gör origami helt utan papercuts
och visar sina fasta bröst i skype
smal, tajt, fräsch
hennes läppar smakar som det du alltid saknat
(och lite av din egen sperma men det gör inget för inget kan hindra dig från att kyssa henne)
kvinnligt

hon har alltid ett leende till hands
en cupcake, en macaron
ett Bon Iver-citat
knulla mig, säger hon och ser fuktigt på dig med stora ögon

och om du träffar henne…

jag hoppas att du får magsjuka av hennes cupcakes och kräks på hennes fasta bröst.




Fri vers av whoneedslove
Läst 188 gånger
Publicerad 2012-03-06 05:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

whoneedslove
whoneedslove