Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dags igen suck


Reumaskov

Reumaskov

leder som är
stela

de känns ej hela

provar att komma
upp ur sängen

ett

och

två

nej suck

jag får vänta en stund

tar om det igen

nu då

ett

och två

hej och hå

nu då tänk äntligen det



ställer sig i den varma duschen känner
hur mina krökta tår och mitt svullna knä
vaknar till liv

men jag tänker sätt dig ner och skriv

orden de ger mig alltid ny kraft

orden är jag rädd om och vårdar ömt

på något vis är jag ändå tacksam

över mitt liv och att jag är den jag är

trots mitt reumaskov som gör mig trött
och att jag blir att känna så här

120306




Fri vers av sajo
Läst 139 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-03-06 07:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag känner med dig!
2012-03-06

  Larz Gustafsson VIP
Jag trodde Reumaskov var en rysk reumatiker.
2012-03-06
  > Nästa text
< Föregående

sajo