Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

Du sa till mig att livet har en mening och jag förstår det nu
Du log åt mig även om jag trodde att du hade gett upp hoppet om mig
Du får mig att må bättre när du kramar om mig hårt även om du inte gör det ofta
Du är en ängel för mig som ger mig styrka och mod
Du får mig att le och känna mig lycklig
Du räddade mig från att falla ner i mörkret
Du fick mig att tro ingen hatade mig för en dag och det tackar jag för
Du får mig att känna känslor jag trodde jag hade begravt för längesedan
Du fick mig att minnas att alla behöver någon
Du får mig att vinna mot mina inre demoner
Du håller om mig när jag gråter
Du är alltid där när jag mest behöver dig
Du är med mig när jag känner mig nere
Du ler med en ängels leende
Du kommer alltid vara min egna lilla superhjälte.




Fri vers av Freaket
Läst 98 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-03-07 13:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Freaket
Freaket



Senast publicerade
Du
Sorgen
* Se alla