Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fick inspiration av en väldigt god vän som skrev till mig: Ta en titt på hur världen ser ut och du kan säkert skriva en bok.

Jag tror nog att jag ska ta och göra det.




En vägg från förfallet


Sanningen väggar är tunna när den står ensam

mot lögnernas tunga artilleri

 

men tillsammans
kan vi få det till ett nytt Waterloo där 

sanningen står som segrare.




Fri vers (Fri form) av clush
Läst 238 gånger
Publicerad 2012-03-08 12:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

clush
clush