Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

finns inte så mycket kvar av oss

Känns som att jag inte kan göra så mycket mer,
förutom att gå runt o fortsätta le.
Men det känns så falskt,
att inte visa hur man egentligen mår,
men det är ingen som förstår hur jag verkligen mår.
Fast det känns som att jag inte kan göra så mycket mer,
förutom att gå runt o försöka le.
för jag vill inte göra min omgivning depp,
vill bara göra dem pepp.




Fri vers (Fri form) av Martina Magnusson
Läst 142 gånger
Publicerad 2012-03-08 19:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Martina Magnusson