Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Visst gör den nog nytta då den tar med sig all gammal snö


Snö

vårvintersnö

gör ingen nytta -

gör nytta imorrn

120308




Bunden vers (Haiku) av sajo
Läst 173 gånger
Publicerad 2012-03-08 20:48



Bookmark and Share


  ULJO
Ingen mer snö nu, men gärna dina finurliga texter.
2012-03-09

  Larz Gustafsson VIP
Snö är något som kom i samband med syndafallet. En förbannelse.
2012-03-09
  > Nästa text
< Föregående

sajo