Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JESUS KOM INTE TILL JORDEN FÖR ATT BLI POPULÄR!

utan för att rädda oss

från en evighet

med Satan:


Ormen.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 116 gånger
Publicerad 2012-03-09 10:17



Bookmark and Share


  zallander
drakar å demoner
2012-03-09

    papillon
Författaren tycks lida av avancerad herpetofobi (ormskräck) Han kanske skulle pröva att söka hjälp hos en KBT-inriktad psykoterapeut
2012-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld