Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET VÄRSTA SOM KAN HÄNDA EN KRISTENHET, ETT FOLK OCH ETT LAND

är kristna, andliga ledare

som själv är avvikna

från vägen!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 168 gånger
Publicerad 2012-03-09 15:28



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
vägen är mödan värd...!
2012-03-12

    papillon
Jaså
2012-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld