Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solkatten


Solkatten lekte

livfullt över hela mig

En beundrare




Bunden vers (Haiku) av Paulina LH VIP
Läst 282 gånger
Publicerad 2006-01-26 10:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Paulina LH
Paulina LH VIP