Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jordskalv i mitt hjärta


Mitt hjärtas jordskalv

rör upp begravda känslor

Mitt epicentrum




Bunden vers (Haiku) av Paulina LH VIP
Läst 330 gånger
Publicerad 2006-01-26 10:45



Bookmark and Share


  Jojo
Underbar läsning!!
2006-01-28

    Bodil Sandberg
Utsökt...den är hur bra som helst den här...
2006-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Paulina LH
Paulina LH VIP