http://www.youtube.com/watch?v=0J2QdDbelmY&ob=av2e

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

http://www.youtube.com/watch?v=0J2QdDbelmY&ob=av2e




trofé

 

1994 utan platsanvisning
dom tog mitt röda hår och gick
jag ville sätta eld på deras hundar

 

/femton avbrutna kvistar
gatljus identiska med Amsterdam
med Berlin

 

/jag tror dom skrev mitt namn
på medelmåttiga väggar
som man ska göra
om man sen ska gå hem till fruar och barn
och snacka skit om brinnande hjärtan

 

/dyra drömmar utan konsekvenser
allt lagas med klyschor

"jag känner mig så liten under stjärnorna, gör inte du det älskling?"

 

/strödde dom mina strån över stan
innan dom drack sitt ekologiska gröna te
eller efter dom haft slentriansex
(det inplanerade lördagsknullet)

 

/så mycket smutsiga hudflikar
dom sa det skulle vara så
och jag sov om nätterna inomhus
i andras kalla rum
kala rum

 

/jag hade velat slå och råna dom
köpa några svarta hästar för deras pengar, jag ville alltid ha häst som barn

två hektar hagmark
kanske en klänning
jag ägde ingen klänning på den tiden

och först och främst ville jag köpa mig nya ögon.
gröna emaljögon.

 

/men med skitiga fotsulor gick jag
såg dom aldrig igen
kastade en förbannelse över mig själv; blev vuxen och ganska duktig
med månadslön
och kollegor jag hatade
färgade håret blont hos frisören
gjorde manikyr och gick på nattklubb

 

/sa att allt var bra
att det alltid varit bra

jag är lycklig det har jag alltid varit

ska du inte bjuda på en drink, som du sa

okej, jag följer dig hem

tack så mycket, jag har hört det förr,
att jag har ett vackert skratt

och fina gröna ögon.

 

 

 

/jag fick aldrig tillbaka dom där tussarna som hamnade i främmande städer på trottoarer eller kanske i pokaler

men jag planerar att jag en dag ska åka dit i en fin bil
en finare bil än vad någon av dom har eller ens sett
och inte bara sätta eld på deras hundar

 

/jag har 38 svarta klänningar nu och 5 röda
någon blå, en grön och jag ska ha den gröna
jag ska vara tyst eller sjunga The roof The roof The roof is on fire

 

 

och jag ska bränna allt.
jag ska bränna allt dom någonsin älskat.

 

 




Fri vers av Sorsha
Läst 285 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-03-10 09:43



Bookmark and Share


  Johannes
Första stycket sög verkligen in mig. Detta gillade jag. Nice!
2012-12-07

    ej medlem längre
Starkt starkt...
2012-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Sorsha
Sorsha

Senast publicerade
trofé
* Se alla