Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvåenighet


Du finns inom mig

Värmer min frusna tanke

Alltid tillsammans




Bunden vers (Haiku) av Paulina LH VIP
Läst 565 gånger
Publicerad 2006-01-26 12:12



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
En gossimossi haiku....
2006-01-26
  > Nästa text
< Föregående

Paulina LH
Paulina LH VIP